Catering

Catering

Hapjes, lunches, diners of buffetten, VlamIndePan verzorgt catering op maat voor groepen tot 150 personen. De aankleding en decoratie zijn bij ons uiterst verzorgd. We maken de gerechten met veel liefde en aandacht en passen deze uiteraard aan je wensen aan.

De mogelijkheden van menu’s zijn heel divers. Wij werken graag met een Rondje Middellandse Zee, waarbij niet alleen de Italiaanse, Spaanse, Turkse, Tunesische of Marokkaanse keuken een inspiratiebron vormt, maar ook andere Arabische keukens met al hun heerlijkheden. Je kunt bij ons ook een Indiaas of Mexicaans menu bestellen.

Om een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij enkele voorbeeldmenu’s op een rijtje gezet. Je kunt onze gerechten naar eigen keuze combineren, in buffetvorm, met hapjes of uitgeserveerd. Ook kun je menu’s met een zelfbedacht thema voorstellen. Te denken valt aan bepaalde landenthema’s of maaltijden met  onvergeteleijke groentes. Voor een origineel idee denken wij graag met je mee!


Het VIP arrangenemt voor kleine gezelschappen:

Heb je zin om lekker thuis met vrienden en familie gezellig te dineren met een lekkere wijn erbij? Maar geen zin om boodschappen te doen in drukke supermarkten en de hele dag in de keuken te staan? Dan is VlamIndePan-arrangement een uitkomst voor je.

Het VIP arrangenemt:

  • Kant-en-klaar en toch vers bereid!
  • Verrassende feestelijke gerechten om van te genieten.
  • Opgemaakt op schalen, zo mee naar huis te nemen en je hoeft het alleen nog maar even in de oven en op tafel te zetten. Genieten maar!