Onze Eetwinkel

In onze eetwinkel, gelegen in het middeleeuwse stadshart van Haarlem, kunt u terecht voor een heerlijke afhaalmaaltijd, maar kunt u ook gezellig aanschuiven en dineren aan twee grote eettafels in onze sfeervolle eetkamer. De open keuken ligt gedeeltelijk in de zaak, zodat u als gast zelf kunt zien en ruiken hoe de maaltijden bereid worden.

Stel je eigen maaltijd samen uit onze
ambachtelijke gerechten die elke dag anders
zijn. Je kunt de maaltijd meenemen of blijven eten
in onze huiskamer, waar je zelf je drankjes in
mag schenken. En als je er dan toch bent, kijk dan
meteen even mee hoe we die creatieve gerechten
met passie en uitsluitend seizoensproducten
bereiden. Gezellig! En verantwoord, want
VlamIndePan is als eerste restaurant in Nederland
SKAL gecertificeerd (EKO). Ontdek de grote diversiteit van de vegetarische keuken!

Er zijn verschillende gerechten, die U zelf naar harte kan combineren. U rekent af naar het gewicht dat U opschept. Daarnaast kunt U een keuze maken uit de saladebar en nagenieten met een van onze desserts zoals gebakken en smakelijke taarten en handgemaakte bonbons.

Wij zijn open van woensdag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 21.00 uur. In het weekend organiseren we in onze eetwinkel kookworkshops en kunnen er besloten feesten plaatsvinden voor bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen en promoties.

Homepage
Eetwinkel
Catering
Kookworkshops
VIP op Locatie
Voorbeeldmenu's Catering
Recept van de Maand
Bekijk videorecept
Wie zijn wij?

Mail ons

VlamIndePan
Smedestraat 13
2011RE Haarlem

Openingstijden:
woe t/m vr van17:00 tot 21:00

Telefoon:
Fax:
GSM:
023-55.11.738
023-55.11.739
06-250.34.358
Tevens organiseren wij in het weekend thema-avonden zoals proeverijen van streekgebonden kleinschalige producten, een wijnproeverij, landenthema’s en open kookworkshops voor kinderen.

Wij zijn gewend om te koken voor mensen die op dieet zijn, denk aan glutenvrije, lactose-, suiker- en zuivelvrije maaltijden en vele andere diëten die door voedingsdeskundigen en alternatieve artsen worden voorgeschreven.