KOOKWORKSHOPS VOOR GROEPEN

workshops voor individuele inschrijving zie www.vipheakthandnutrition.nl

Kom gezellig een kookworkshop bij ons volgen!
In onze groepsworkshops (op open inschrijving) ga je gezellig samen onder begeleiding koken en daarna heerlijk genieten van de bereide gerechten. Proeven, kijken, vragen, discussiëren en veel lachen.
VlamIndePan verzorgt in het restaurant, op locatie of bij je thuis voor groepen tot 18 personen originele kookworkshops.
Hieronder volgen enkele voorbeelden. Wij doen en kunnen echter veel meer dan we hier vermelden. Heb je een ander idee, overleg het dan gerust met ons!

Mega Vega: inspirerende vegetarische kookworkshops voor lijf, hart en hoofd
Altijd al iets meer willen weten over de vegetarische keuken? Heb je bijvoorbeeld een familielid of vriend die vegetariër is die je wel eens wat anders wilt serveren?
De workshop wordt gegeven vanaf 8 personen, duurt 5 uur en kost € 52,50 p.p. Drankjes worden naar consumptie afgerekend.

Alice in wonderland High Tea Workshop

Zelf petit fours en scones bakken, sandwiches rollen en jam maken en daarna gezellig met z'n allen aan tafel. In deze workshop leer je een high tea te verzorgen, bestaande uit sandwiches, zoete taartjes en scones. En daarna natuurlijk lekker proeven en thee drinken.
De workshop wordt gegeven vanaf 8 personen, duurt 4 uur en kost € 45 pp. Dit bedrag is inclusief thee. Andere drankjes worden naar consumptie afgerekend.

Vergeten en nieuwe groenten

Je ziet ze steeds meer, op de markt, in de winkel of op een menukaart. Sommigen herken je wel, anderen zeggen niks. De pastinaak, de chioggia biet, de oerwortel, nieuwe cresssoorten. Verrassend, maar wat kun je ermee?
In deze workshop leer je deze oude en nieuwe groenten klaarmaken en verwerken in originele gerechten. Een nieuwe wereld van mogelijkheden gaat voor je open.
De workshop wordt gegeven vanaf 8 personen, duurt 5 uur en kost € 52,50 pp.
Drankjes worden naar consumptie afgerekend.

Workshop tapa’s maken
Een maaltijd samenstellen uit heerlijke kleine hapjes.
Een mezzetafel, tapas- of een sushi-avond, op deze avonden leer je het genoegen van vele verschillende smaken.
Wij zijn vegetarisch, maar niet streng in de leer. Op verzoek werken wij dan ook met eerlijke biologische vis- en vleesproducten.
De workshop wordt gegeven vanaf 8 personen, duurt 5 uur en kost € 52,50 pp. Drankjes worden naar consumptie afgerekend.

50 + Dessert van het leven
Geniet van de wijsheid die met de jaren komt en vier je 50ste verjaardag met een workshop vol lekkernijen: bereid het dessert van je leven voor.
De workshop wordt gegeven vanaf 8 personen, duurt 5 uur en kost € 45 pp. Dit bedrag is inclusief thee, andere drankjes worden naar consumptie afgerekend.
De workshops worden gegeven in het weekend of op maandag/dinsdag.

 

Workshop bonbons maken

Handgemaakte bonbons zijn een klein wonder. Leer deze kleine smaakexplosies zelf te maken. Leuk om te doen, heerlijk om te eten en lekker om weg te geven!

De kosten voor deze workshop bedragen €45 pp vanaf 8 personen.Dit bedrag is inclusief thee, andere drankjes worden naar consumptie afgerekend.

Deze workshop duurt 3 uur.