2 Gangen buffet 5 Gangen menu Lunchmenu

5 Gangen menu

  • Vers geroosterde amandelen met gerookte paprikapoeder (Spaans)
  • Zelf gemarineerde olijven (Spaans) met Dolma's
  • Kwarteleitjes met een komijndip ( Marrokaans)

Voorgerechten:

  • Libaneze gevulde abrikozen met pikant roomkaasmengsel met maanzaad
  • Geitenkaas in cognac (Toscaans)
  • Favabonenpuree (Egyptisch)
  • Vijgen gemarineerd in port, gevuld met blauwe kaas (Italiaans)
  • Meiraapjes op zuur (Marrokaans)
  • Tabbouleh (Algerijns)
  • Gegrilde groentenkebabs met balsamicodressing (Arabisch)
  • Gemarineerde champignons met sherry (Spaans)
  • Verschillende soorten mediterraan brood

Tussengerecht:

  • Sopa de ajo Knoflooksoep (Spaans)

Hoofdgerecht:

  • Tajine van 7 groentensaus met saffraan (Marrokaans)
  • Gestoomde cous cous ( Marrokaans)
  • Fatayer met pompoen & pijnboompitten (Marrokaans)
  • Salade van sinaasappel en zwarte olijven (Tunesisch)
  • Sperziebonen met yoghurt en kaneel (Libanees)
  • Spinazie met eier-citroensaus (Joods)

Nagerecht:

  • Muntthee (Marrokaans)
  • Sinasappel-pistachetaart met kardemon
  • Gekaramelliseerde ananas gedrenkt in witte rum