VlamIndePan bestaat uit een team van mensen onder aanvoering van Femke van den Heuvel. Tijdens haar studententijd is Femke in de horeca beland naast haar studie. Na vele internationale omzwervingen, zowel qua plaats als carrière, kwam zij weer bij haar oude passie terecht, namelijk het koken. Tijdens haar studie werd al snel een beroep gedaan op haar kennis van vegetarisch koken. Geregeld verzorgde zij buffetten op feesten. Ook stond zij jarenlang op festivals met fruit shakes en sappen.
Zeven jaar geleden heeft Femke de stap genomen om van haar hobby haar vak te maken en heeft zij haar cateringbedrijf VlamIndePan opgestart.

Waarom biologisch en vegetarisch?

Haar internationale achtergrond verklaart haar drijfveer om bij haar eetwinkel VlamIndePan zoveel mogelijk te kiezen voor biologische producten, met streek- en louter seizoensgebonden producten. Dat is beter voor het milieu, de gezondheid én de smaak. Want haar eerste insteek blijft: kom vooral langs als je lekker wilt eten. ,,Ik wil mensen verrassen, met een bijzondere maaltijd, met een onverwachte smaak. Ik wil vleeseters verbazen dat er een lekker alternatief bestaat voor een stukje vlees. Uit de vegetarische en veganistische keuken.’’

Zeven jaar lang hebben zij alle uithoeken van het cateringvak leren kennen en werkten zij onder meer voor Greenpeace, Samaya en Mayura. VlamIndePan heeft inmiddels een eigen naam en stijl opgebouwd, en heeft ervaring opgedaan in het cateren van kleine exclusieve feestjes met acht gangen diners tot het draaien van partijen tot 350 gasten. De stijl kenmerkt zich door hun vernieuwende kijk op vegetarisch koken.

Naast haar cateringactiviteiten is Femke in 2006 aan de Smedestraat in Haarlem de eetwinkel VlamIndePan begonnen. Niet alleen mensen die vegetarisch en biologisch willen eten zijn van harte welkom, maar ook de steeds groter wordende groep mensen die gezond, lekker en eerlijk eten belangrijk vindt. Doordeweeks kun je er maaltijden afhalen, maar de zaak heeft ook een gezellig zitgedeelte waar de gasten kunnen lunchen en dineren.

Homepage
Eetwinkel
Catering
Kookworkshops
VIP op Locatie
Voorbeeldmenu's Catering
Recept van de Maand
Wie zijn wij?

Mail ons

VlamIndePan
Smedestraat 13
2011RE Haarlem

Telefoon:
Fax:
GSM:
023-55.11.738
023-55.11.739
06-250.34.358
De hele week is VlamIndePan beschikbaar voor cateringopdrachten. In het weekend is de eetwinkel geopend voor open kookworkshops of voor de ontvangst van besloten groepen. Ook vinden dan thema-avonden plaats, zoals bijvoorbeeld een proeverij van streekgebonden kleinschalige producten, wijnproeverijen en speciale landenthema's.